Изпълнителният директор на Лудогорец - Ангел Петричев даде интервю за

...
Изпълнителният директор на Лудогорец - Ангел Петричев даде интервю за
Коментари Харесай

Петричев: Няма опасност Лудогорец да надцени Милан

Изпълнителният шеф на Лудогорец - Ангел Петричев даде изявление за " Дарик ". Той показа, че се надява на триумф на първенците в идния дуел с Милан в Лига Европа.

Първата среща от 1/16-финалите на шампионата е на 15-и февруари в Разград, а реваншът е седмица по-късно.

 Абел Анисе: Вярвам в успеха против Милан
Анисе: Вярвам в успеха против Милан

" Можем да отстраняваме този противник "

" Момчетата поставиха много старания да са оптимално подготвени за този огромен мач, който се явява един от историческите за нас. Доста са стимулирани момчетата. Срещу нас има един сериозен съперник. Едно извънредно огромно събитие. Надявам се да сме подготвени и да се получи един страховит мач. Дано хората останат удовлетворени. Още през вчерашния ден напомнихме на хората да дойдат по-рано на стадиона. Ще бъде значимо да бъдат по-рано на стадиона, с цел да избегнем непотребните нерви.

Да, от Милан върнаха билети първа класа. Няколко билети ще бъдат върнати и от квотата на УЕФА. Част от тези билети ни бяха върнати и на следващия ден сутринта ще бъдат пуснати в продажба на клубната база. Щеше да е неуместно в случай, че стадионът ни има лиценз, да не го играем вкъщи, тъй като нашите почитатели през годините го заслужиха. Затова направахме стадиона, с цел да може на хората, които поддържат Лудогорец да им е по-лесно. Стана традиция да идват и хора от прилежащи градове. Създава се страхотна атмосфера. Цялото Лудогорие живее с този мач и го чака.

 Повериха Лудогорец - Милан на Милорад Мажич
Сърбин ще управлява първия дуел сред Лудогорец и Милан

Милорад Мажич получи виновния наряд

От Милан нямат никакви искания. Те си резервираха хотел в града и футболистите, и управлението на клуба. Надявам се всичко да е наред. Нямам терзания за гостуващите почитатели. Много се изговори във връзка с пътуващите ентусиасти. По последни данни малко по-малко от 500 индивида ще бъдат в бранша за посетители, от които по-голямата част ще са българи. Нямаме терзание в тази тенденция. Взимаме извънредно съществени ограничения за сигурност.

Не, няма заплаха Лудогорец да надцени Милан. През годините сме играли с не по-малко мощни тимове. Лудогорец постоянно излиза и играе футбол. Нашите футболисти са опитни турнирни бойци и нямам доверие да има благоговение към Милан.

 Лудогорец пусна в продажба още билети за мача с Милан
Лудогорец пусна в продажба още билети за мача с Милан

Цената им е 90 лв.

От Херо постоянно могат да се чакат тактически изненади. С интерес чакам да видя по какъв начин ще подходи към мача. Дай Боже преди всичко момчетата да са живи и здрави, и да ни тръгне мачът. Защо да не бием? Не мога да се наема с прогноза. Иска ми се Лудогорец да направи следващата луда вечер ", сподели Петричев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР