Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев даде интервю за предаването

...
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев даде интервю за предаването
Коментари Харесай

Петричев: Мачът с Милан е бонус, най-важното е да станем шампион

Изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев даде изявление за предаването „ Гонг “ по Дарик Радио. Той показа, че в отбора се настройват за мачовете с Милан, само че би трябвало да са съсредоточени и в шампионата на България.

" Получи се много добър лагер. Останах прелестно сюрпризиран от мотивацията, която демонстрираха момчетата през целия лагер. Струва ми се, че към този момент съществено се настройват за мача с Милан, само че ние не пропущаме да подсещаме, че мачът с Милан е огромен бонус, само че най-важното нещо е да станем първенци. Трябва да мислят в двете направления, тъй като виждате, че конкуренцията е висока. Вземаме ограничения да ги държим съсредоточени ", показа Ангел Петричев.

" Нормално е да мислят за Милан. Вече няколко години играем в европейските шампионати с огромни тимове. Най-тежките ни мачове в шампионата са или преди, или след такива дуели. Ролята на треньорския щаб е да успее да ги накара бързо да превключат от Милан на българско състезание. Нашият тим е привикнал да играе на няколко фронта. Момчетата са привикнали, само че има един миг, в който те се настройват съществено за огромните мачове и малко сякаш подценяват срещите в шампионата. Ролята на щаба е да пренастрои момчетата ", сподели още Петричев.

" Не съм фен на всякакви теории на конспирациите. За мен действителността е друга. Убеден съм, че почитателите на Левски биха били по-щастливи тимът да не вземе трофей, само че да не помогне на огромния зложелател да стане първенец. Просто за мен сега Левски малко по малко стабилизира тима си. Адмирации за управлението, че се пробва да сложи нещата на една здрава основа. Убеден съм, че Левски ще има друго лице. Математически в плейофа е допустимо всеки тим да стане първенец. Битката ще е много завързана и за мен персонално Левски също е сериозен конкурент ", показа Ангел Петричев.

На въпрос дали в клуба ще одобряват като драма възможен крах в борбата за поредна купа на България, Петричев отговори: " Зависи какво разбирате под " драма ". Няма да бъде прелестно за клуба и за почитателите. Един клуб си проличава по това освен по какъв начин претърпява триумфите, само че и неуспехите. Ние имаме един сносно работещ клуб и можем да излезем от всяка рецесия. "

По тематиката за представянето в Купата на страната, Ангел Петричев разяснява: " Не бяхме надиграни в спортно-технически проект. Според мен неналичието на шанс и съдийските неточности повлияха. В последна сметка това е футболът. Концентрираме се в шампионата и идния мач с Милан. "

" Подготовката на един подобен мач с Милан изисква много време и старания. Ние сме в развой на реконструкцията на нашия стадион. Имаше нужда да се усъвършенства инфраструктурата на стадиона. От общината имат сериозна самодейност да брандират града и това ще способства за общата еуфория към мача. Нашите почитатели видяха, че изпълнихме едно огромно заричане към тях - мачове от такова равнище да се играят на нашия стадион. От цялата страна има поръчки за билети. За страдание потенциалът на нашия стадион не е толкоз огромен и това ни изправи пред сериозна компликация. Билетите за семейството в Разград свършиха. Дадохме приоритет на хората с абонаментни карти. Стадион " Лудогорец Арена " ще е безусловно цялостен. Останаха ни някои организационни неща, които би трябвало да свършим. Нашият притежател възнамерява скоро да стартира и градежът на бранш А. По предварителни поръчки ще имаме към 1500 наши почитатели за реванша в Италия. Чакам и в Милано страхотна атмосфера. Якуб Швиерчок към този момент е картотекиран и получихме жълтата му карта ", разкри още изпълнителният шеф на Лудогорец.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ - ТРАНСФЕРИ И ЗИМНА ПОДГОТОВКА 2018

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР