Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев бе много доволен от

...
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев бе много доволен от
Коментари Харесай

Петричев: Шампионска победа, адмирации за Левски

Изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев бе доста удовлетворен от успеха с 1:0 над Левски на Герена. Босът на “орлите ” е на мнение, че този триумф е бил шампионски, само че не би трябвало да се подценяват останалите мачове до края на шампионата. Петричев също по този начин и поздрави синята общественост за напъните, които поставя за спасението на клуба.

“Трудна победа, само че поради това, че тимът бе излязъл от форма е значимо, че взехме тази победа, която е с висока цена за нас. Шампионски триумф, само че имаме още доста работа да свършим, тъй като знаете, че с футбола смешка не трябва. Трябва да подходим съществено към останалите мачове, с цел да реализираме задачата си ”, сподели Петричев.

“Колегите от Левски в организационно отношение са на доста високо равнище. Адмирации за това, което вършат в последните месеци, с цел да си спасят клуба. Това е добър образец, когато езикът на любовта към клуба доминира, щастливият край е по-близо. Пандемията ни накара да преосмислим много неща - в персонален и професионален проект. ", сподели Петричев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР