Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев бе доволен от победата

...
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев бе доволен от победата
Коментари Харесай

Петричев: Марселиньо е в сърцата ни, пътищата ни отново ще се срещнат

Изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев бе удовлетворен от успеха с 3:0 над Левски и като цяло от привършващия сезон, в който “орлите” взеха поредна купа. Босът на разградчани отдаде заслуженото на Марселиьно, който напуща клуба след края на сезона.

“Добър резултата поради публиката. И треньорът сподели по-рано, че ние играхме за хората. Трябваше да ги зарадваме с добра игра и мисля, че го направихме. Предвид това както показахме против Локомотив (Пловдив) и против ЦСКА чаках, че ще демонстрираме добра игра. С Марселиньо съм от ден първи в клуба. Имам го за доста повече от футболист от тима - другар, непосредствен човек, той е в моето сърце, както и на всички хора от мениджмънта. Пътищата ни най-вероятно ще се срещнат още веднъж - къде и по кое време ще видим”, сподели Петричев.

“През този сезон ние изиграхме 14 мача повече от останалите тимове, тъй че не беше елементарно. Всяка една купа си има своята цена, въпреки и тази да пристигна по-рано. Нямам обичана купа, всяка една е коствала доста труд, тъй че не може да се делят”, сподели още ръководителят. efbet Лига 30 кръг, сряда 8 юли  Лудогорец 3:0краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР