Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев адмирира евентуална повиквателна за

...
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев адмирира евентуална повиквателна за
Коментари Харесай

Петричев: Вандерсон ще направи голям мач на Уембли

Изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев адмирира възможна повиквателна за националния тим на България на Вандерсон. Той даже е сигурен, че бразилецът ще направи доста мощен мач на " Уембли " против Англия. Шефът на " орлите " се надява да има по-коректни отсъждания от съдиите в шампионата, а също по този начин тимът му да реализира нова победа в Уелс против ТНС, който беше разрушен с 5:0 на " Лудогорец Арена ".

" Нека проявим почитание към противника. Отиваме да изиграем следващ мач от евротурнирите, който е значим за престижа на Лудогорец. Не е протоколен мач за нас, като ще приказваме и с момчетата и за тях да не е протоколен. Чисто математически Лудогорец изпусна четири точки в последните два кръга, в случай че това е феърплея, той е против Лудогорец. Надявам се да ставаме очевидци на правилни отсъждания в идващите мачове. Одобрявам решението на Краси Балъков да повика Вандерсон. Когато имаш добър и класен чужденец, какъвто е Вандерсон, който е потвърден футболист. Той има сериозен опит и беше в главната на огромните триумфи на на Лудогорец в Европа. Няма да се стресне на " Уембли ", ами ще направи огромен мач. Той е футболист за огромните мачове. Убеден съм, че ще се оправи.
 Лудогорец - Торпедо Кутаиси 4:0 @@@

Крайно време е да се отървем от тези скруполи във футбола. Една Русия, която е голяма, употребява чужденци, огромни футболни сили употребяват чужденци. Ние би трябвало да спретнем всички сили, с цел да може да има позитивни неща за националния тим. Знам, че селекционерът на България следи Варнерсон, като знам това, което четох в медиите. Предполагам, че можем да получим покана за Вандерсон.

Относно Марселиньо се сътвори прекомерно доста звук. Радвам се, че треньорът и той откриха общ език. Той изиска диалог с треньора, като още веднъж е част от отбора. Винаги съм казвал, че почитам хората, с които работя осем години. Затова е хубаво, че Марселиньо е премислил, до момента в който беше отвън отбора и в този момент всичко е наред. Относно Брандао не удостоверявам, в случай че има нещо публично ще бъде обявено на медиите ", показа Петричев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР