Изпълнителният директор на Локомотив - София Бойчо Великчов и синът

...
Изпълнителният директор на Локомотив - София Бойчо Великчов и синът
Коментари Харесай

Изпълнителният директор на Локо-София и синът му задържани след побой в ложата на Хебър

Изпълнителният шеф на " Локомотив - София " Бойчо Великчов и синът му Кристиян Величков са измежду задържаните след побой, зародил в края на мача  между тимовете на „ Локомотив - София “ и „ Хебър - Пазарджик “ през вчерашния ден.

В самия завършек на срещата от Втора професионална лига тимът на гостите от " Хебър " изравни резултата - 3:3, което предизвика спонтанна наслада измежду формалните лица в ложата на гостите. В този миг, към тях се насочиха представители и почитатели на домакините. Разменените словесни пререкания бързо прераснаха във физическа разпра в ложата, която по-късно се разрасна отвън стадиона. По информация на Gong.bg по време на мелето в ложата е бил пребит вицепрезидента на Хебър Красимир Папазов. В сбиването се присъединили и други почитатели на тима хазаин. 

Всички, които са  забъркани в багра след мача на Локо София – Хебър , към този момент са арестувани, заяви Министерство на вътрешните работи през днешния ден. Първоначално са били задържани трима мъже, един от които е член на УС на " Локомотив София ", по-късно са осъществени още арести, като броят на арестуваните е повишен на петима, прецизират от министерството. Образувано е досъдебно производство
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР