Изпълнителният директор на Локомотив (Пловдив) Павел Колев сподели след загубата

...
Изпълнителният директор на Локомотив (Пловдив) Павел Колев сподели след загубата
Коментари Харесай

Павел Колев атакува ръководството на Локомотив

Изпълнителният шеф на Локомотив (Пловдив) Павел Колев показа след загубата с 0:3 от Левски, че клубът дърпа тима обратно. Той направи много сериозни изявления към управлението на " смърфовете ", след което разгласи, че не вижда смисъл повече да работи в " черно-белия " клуб.
Прочетете още
" Нямахме футболни причини да се противопоставим на Левски. Получихме гол без състояние през първото полувреме. След това, при една малко противоречива обстановка, падна и втори гол и психически нещата станаха много комплицирани за нашия тим. Като получиш два гола на стадион “Георги Аспарухов ”, нормално нещата не свършват добре. За страдание това е единствено върхът на айсберга. Отборът като тим от дълго време изпревари клуба като развиване.

Аз, а мисля, че и Илко Пиргов, не виждаме по какъв начин може клубът да догони тима. Даже става май по-скоро противоположното - клубът дърпа тима обратно. Имаме си много съществени проблеми и защото ние с Илко Пиргов не сме си намерили името на улицата, сме пред вас, с цел да кажем, че при тази конюнктура, в случай че няма някакво генерално решение на проблемите, ние няма по какъв начин да продължим да работим по този метод. Загатнах ви за част от тези проблеми още през лятото. Юли месец имахме едни разтърсвания, в които много ясно демонстрирах, че нямам никакво желание да ставам заслон за неща, които нито са съгласувани с мен, нито ми харесват по този начин, както аз разбирам развиването на един футболен клуб. Понеже бих предпочел да мога да виждам хората в очите, когато ми задават въпроси за какво и какво се случва в Локомотив (Пловдив), по тази причина и приказвам сега. Така, както сме тръгнали, нещата няма да свършат добре. Има доста съществено напрежение, което стига до някакви ексцесии сред главните акционери в Локомотив (Пловдив). Нещата минават границите на положителния звук и ние с Илко Пиргов сме заложници на такива отношение, което се отразява зле на клуба. През последните 4-5 месеца успяхме да вкараме заплащанията в някакъв темп, без да разясня какво сме заварили. Опитахме се да погасим част от тези отговорности и с чиста съвест мога да кажа, че през последните 4 месеца заплатите на футболистите и личния състав се плащаха относително в точния момент и парите бяха изкарани от самия клуб.

За страдание част от средствата, които Локомотив (Пловдив) като марка, съумя да генерира, не влязоха в Локомотив (Пловдив). Въпреки моите настоявания да схвана за какво се случва това и къде отиват тези пари, отговор по този начин и не получих, с изключение на за част от сумите, които ми беше казано, че се дават на Миньор (Перник) назаем и ще бъдат върнати. До този миг тези средства в Локомотив (Пловдив) не съм ги видял. Огромен проблем имаме с оборудването - подписан е контракт, който аз заварих и към момента не мога да го изплатя. Да не приказваме, че самата екипировка не е налична. Който е избирал фланелката, да пристигна да отговори за какво футболистите нямат задоволително екипи, за какво се получи по този начин, че генерираме средства през онлайн магазина посредством поръчки и не можем да ги осъществим, за какво средствата от този онлайн магазин не влизат в Локомотив (Пловдив), а отиват някъде другаде и още редица въпроси, на които аз по този начин и не получих отговор. Може би се очакваше от нас да вървим по вода, с цел да докараме от Китай фланелки. Няма по какъв начин да се случи, това лишава време. Стигнахме до такава степен, че тимът беше застрашен от това да не бъде настанен във Враца, тъй като нямаше кой да заплати хотела. Единият притежател заплати хотела на място с кредитната си карта, доколкото имаме информация. За мен това не отива на клуб като Локомотив (Пловдив). В тази конюнктура ние имаме искания да се борим за челни места и да се конкурираме с огромните клубове в България. Това е меко казано несериозно.

По тази причина аз не виждам необикновен смисъл да се боря повече, тъй като явно нещата в Локомотив (Пловдив) се вземат решение някъде на друго място, а не на стадион “Лаута ”.

Акционерите са двама. Това са диалози, в които не вземам участие. Моята роля е да пазя ползите на клуба и това върша сега. Ако не го направя, аз ставам безмълвен съизвършител, което няма да позволи. Затова стоя пред вас и се обръщам към почитателите на Локомотив (Пловдив), тъй като те и в сложните, и в хубавите моменти са постоянно зад клуба.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР