Изпълнителният директор на Левски Павел Колев заяви в интервю за

...
Изпълнителният директор на Левски Павел Колев заяви в интервю за
Коментари Харесай

Павел Колев за вариант феновете да управляват клуба: Левски няма да функционира на нивото на професи

Изпълнителният шеф на Левски Павел Колев съобщи в изявление за " Дневник ", че клубът няма да може да действа на такова равнище, в случай че акциите бъдат взети от почитатели.

" Според мен (при този вариант) клубът няма да може да действа или най-малко няма да може да действа на това равнище, на което се изисква за един професионален футболен клуб, с цел да може да се бори за по-челно класиране, присъединяване в европейските клубните шампионати и продобиване на отличие, което в действителност е заложено в генома на Левски ", сподели Колев.

В петък представители на четири фенски организации се срещнаха с министър-председателя Бойко Борисов. Колев пък повтори, че нужният хигиеничен най-малко за Левски е 1.5 млн. лв. на месец.

" Истината е, че в действителност тези пари са и повече - към 2 милиона на месец. Това значи, че в случай че на 2-3 февруари не постъпят отнякъде 2 милиона лв., ние нито ще можем да платим заплатите на футболистите, нито ще можем да обслужим всички съглашения по просрочени отговорности, които сме наследили, нито ще можем да поддържаме базата в настоящето положение, нито ще можем да си платим режийните разноски, камо ли да продължим дълготрайната си капиталова тактика.

Затова съгласно мен сега друго решение няма. Но макар че бюджетираме на месечна база, Левски има дълготрайна тактика ", добави изпълнителният шеф на клуба. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР