Изпълнителният директор на Левски Павел Колев заяви, че отборът се

...
Изпълнителният директор на Левски Павел Колев заяви, че отборът се
Коментари Харесай

Ръководството на Левски прие дарението на Делян Пеевски

Изпълнителният шеф на " Левски " Павел Колев съобщи, че тимът се нуждае от към 3 млн. лева, с цел да оцелее до края на юли. Набирането на доходи не ставало единствено от дарения, а се търсели и спонсори. Стана ясно, че управлението на клуба е взело решение да одобри дарението от компанията на депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски. Припомняме, че въпросната сума е в размер на 500 000 лева
" Ние не вършим разлика сред донорите. И други пъти сме имали дарения. Не сме обсъждали електронното гласоподаване. Имаме една обща цел - " Левски " да го има. Най-спешните заплащания са за заплатите на футболистите и ние вършим всичко допустимо да ги задържим, с цел да може при трансферния прозорец да генерираме доходи, посочи още Колев пред кореспонденти, представен от БГНЕС.
Наско Сираков не е участвал на управителния съвет, обсъждаме бъдещето на " Левски ". Той получи много солидна поддръжка от левскарската общественост, сподели изпълнителният шеф.
Смятам, че " Левски " постоянно е имал потребност от Наско Сираков под една или различен форма, оттук-нататък не ми е в пълномощията да разясня. Беше разискван въпросът с дарението на Пеевски. Управителният съвет има позиция, че ние носим отговорност към акционерите на клуба и последователите на " Левски " да създадем по този начин, че клубът да оцелее. Затова няма какво да вършим, с изключение на да приемем дарението и да го изхарчим транспарантно, разясни Колев.
" Левски " не се е молил за това подаяние, не сме поставяли условия кой може да подарява и кой не. Има донори последователи и на други тимове. Аз персонално имам известия от почитатели на ЦСКА, които са дарили. Дарението е едностранен контракт, условия не са ни поставяли с него. Аз като изпълнителен шеф ще понеса негативите. Най-важно е " Левски " да продължи да съществува ", добави Колев.
Той разясни, че онлайн анкетата на Васил Божков не е обсъждана на днешното съвещание и прикани почитателите да не поддават на страстите. " Спасението на " Левски " минава през доста съществено орязване на бюджета и набиране на доходи - освен посредством дарения “, сподели още Колев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР