Изпълнителният директор на Левски Павел Колев внесе яснота относно тиражираните

...
Изпълнителният директор на Левски Павел Колев внесе яснота относно тиражираните
Коментари Харесай

Павел Колев внесе яснота за част от промените в Левски

Изпълнителният шеф на Левски Павел Колев внесе изясненост по отношение на тиражираните информации по медиите за измененията в клуба. Той стори това на персоналната си страница във фейсбук.

Ето какво написа Колев:

Вярвах, че Левски би трябвало да излезе от спиралата на непрекъснатите опровержения на всеки слух, който се понася в общественото пространство. Трудно ще е. Това е първият и, апелирам се, последният път, в който ще употребявам персоналната си страница, с цел да напиша обстоятелствата. Не е редно, само че очевидно няма различен метод. Другият метод е да превърнем уеб страницата на Левски в платформа за опровержения и разяснения. Няма да стане!

Факт 1:
Миналата седмица разговарях с Дафо по телефона, направиха го и други чиновници на клуба, пожелах му бързо възобновяване и го уверих, че може да разчита на поддръжката на клуба и ще поемем всички разходи по лекуването му.
Лъжата: Дафо е бил уволнен, до момента в който лежал в болница (дали идиотът, популяризирал това, си е давал сметка какво можеше да аргументи на бате Дафо с тая “велика” вест, в случай че не бях приказвал с него авансово, с цел да му кажа, че няма такова нещо, нямам концепция. Съмнявам се.)

Факт 2:
Божката-домакинът си работи всеки ден на стадиона и за неволя на “информираните” и с него съм разговарял още предходната седмица, тъй като и до мен доближиха някакви клюки. Успокоих го, обсъждахме оборудването и началото на подготовката. Възпитан съм в убеждението, че диалогът сред двама мъже да си остане сред тях. Затова и не обръщах внимание на нелепостите, които се говореха в това време, само че очевидно съм подценил мащаба на простотията.

Факт 3: Димитър Иванков не е бил освобождаван от Левски. Ще се оперира на 20 юни, тъй като от 5 месеца работи със разкъсан менискус. Клубът ще заплати интервенцията и възобновяване. Чакаме го да се върне в края на годината, по-силен отпреди.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР