Изпълнителният директор на Левски - Павел Колев, внесе яснота какви

...
Изпълнителният директор на Левски - Павел Колев, внесе яснота какви
Коментари Харесай

Павел Колев обяви какви санкции може да понесе Левски от УЕФА и кои футболисти са най-близо до продажба

Изпълнителният шеф на Левски - Павел Колев, внесе изясненост какви наказания може да понесе клубът, в случай че не бъде безупречен към УЕФА до петък.

31 юли е основна дата за " сините ", тъй като тогава от " Герена " би трябвало да дават информация на една от платформите на УЕФА по две заявления. Първата от тях е дали към 30 юни 2020 година имат някакви отговорности към личен състав (футболисти и служители), други клубове или страната, което включва налози и осигуровки върху изплатените хонорари. Там Левски е неизряден към миналия към този момент интервал. Втората декларация касае датата 31 юли за същите отговорности и обгръща едномесечната пролонгация, дадена от УЕФА на всички клубове, с цел да погасят отговорностите по първата декларация поради пандемията от Covid-19, написа levski365.com.

" Макар че работим ежедневно и имаме някакъв прогрес, не чакам до петък да сме изцяло изрядни. Тук обаче не се включват единствено директни заплащания, само че и съглашения за разсрочване през идващите месеци, с цел да бъде преодолян този мониторингов интервал ", сподели по тематиката изпълнителният шеф Павел Колев.
 Снимка 489048
Източник:

" Конкретно наказване няма да има в петък. Тепърва УЕФА следва да се произнася, което ще се случи през август или септември. Възможните наказания са санкция и изваждане от европейските шампионати за един или два сезона, като обаче последното е обезпечителна мярка. Отново ще получим период да правим дължимите заплащания, преди тя да влезе в действие ".

" Разчитаме да продадем най-малко двама футболисти и с това да решим проблемите с УЕФА през август или най-късно септември, като най-голяма възможност е трансферираните играчи да са Робърта и Паулиньо, към които има максимален интерес ", добавя шефът на " сините ".

Добрите вести за Левски са, че от УЕФА взеха решение през 2020 година да не прилатат общоприетите критерии за финансов феърплей и на процедура той няма да бъде спънка за присъединяване в европейските шампионати. Единствено значимо ще е Левски да не дължи пари за заплати, налози или на други клубове към края на годината.
 Левски договаря с Живко Атанасов
Левски е покрай второ ново попълнение

Живко Атанасов бе на " Герена " за договаряния със " сините "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР