Изпълнителният директор на Левски Павел Колев разкри колко са парите

...
Изпълнителният директор на Левски Павел Колев разкри колко са парите
Коментари Харесай

Ясно е колко пари има в касата на Левски и колко са дълговете на клуба

Изпълнителният шеф на " Левски " Павел Колев разкри какъв брой са парите в касата на клуба. Той обърна внимание и на настоящите заплащания, пред които са изправени " сините ".
Най-спешните и належащи заплащания за са тока и парното.
" Работим по вид за намирането на нови спонсори, само че нямаме публично нищо до момента. Не изключвам опцията да пълним и стадиона на всеки мач, това ще помогне. Както и продажбата на играчи, върху това се работи, само че още веднъж е много мъчно, тъй като на доста места затвори трансферният прозорец ", съобщи Колев пред " Дарик ".
ВИЖТЕ С КОЛКО ПАРИ РАЗПОЛАГА " ЛЕВСКИ " В МОМЕНТА
Главната цел е да се открие дарителска сметка, в която всеки един последовател да може да изпрати сума, с която да помогне
" Едно от най-важните нещата, които би трябвало да се случат е да поддържат тима и да си купят билети за мача с ЦСКА, както и закупуване на абонаментни карти. Ще стартираме и една дарителска акция, всеки един последовател да даде своя принос.
Засега стъпките не са доста, ристрикциите са огромни и е комплицирано с отварянето на дарителска сметка. Нямаме разрешение в една избрана банка. Искаме да създадем такава поради хората, които не са в България. За страдание сега не мога да поема съответни обещания, добави Колев.
Колко са месечните разноски на " Левски " ВИЖТЕ В SPORTLIVE.BG.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР