Изпълнителният директор на Левски Павел Колев призна, че клубът няма

...
Изпълнителният директор на Левски Павел Колев призна, че клубът няма
Коментари Харесай

Част от футболистите с изтичащи договори в Левски няма да получат предложение за нови

Изпълнителният шеф на Левски Павел Колев призна, че клубът няма да предложи нови контракти на всички играчи, с изтичащи такива в края на сезона. С договори до лятото са Живко Миланов, Хали Тиам, Мартин Райнов, Филипе Нашименто, както и Ивайло Найденов.

" Не всички ще получат предложение за нов контракт. Това е нещо, което ще преценяме със старши треньора и спортния шеф. С някои сме почнали диалози, с други - не още, с трети най-вероятно въобще няма да стартираме. Това обаче избирам да остане в кухнята на клуба и желая да прикани всички последователи за самообладание. Когато има нещо публично, ще го съобщим посредством клубния уебсайт, както стана със Станислав Костов. Нека до момента в който върят диалози да не изнасяме информация, тъй като от време на време нещата се усложняват, в случай че излезе такава.

Работи се непрестанно по селекцията. Ще създадем всичко допустимо, само че не и непременно, да вземем нужните играчи. Идеята е да вдигнем класата на тима, най-много в една избрана зона - халфовата линия. Официално предложение или деклариран интерес към някой наш състезател няма. В това съм безапелационен и ми е доста занимателно да чета част от тези информации. Явно като има някакъв вакуум за Левски от осведомителна позиция, би трябвало да се запълни, без значение дали е по съответен метод. Единствено за Станислав Иванов има някакви подпитвания оттук-оттам.

Това, което публикувахме преди седмица не е решение, а едно увещание, а за влезлия в действие още февруари месец вътрешен устав за държанието на стадиона по време на мач. Там тези условия попадат. Ние правихме компромис известно време, като през това не сме спирали връзката с всички почитатели на Левски. Разговорите постоянно са били правилни и сме обсъждали с ултрас почитателите от Сектор " А ", че концепцията на този бранш е да се трансформира в фамилен. Това на процедура изключва наличието на ултрас групи, даже и тяхното държание да е съобразено с вътрешния устав и условията на БФС и УЕФА. Водили сме диалози те да се реалокират в Сектор " В ". Те отхвърлиха, защото имат техни претекстове и надлежно са дължни да се преценяват с разпоредбите ", съобщи Колев пред " Спортал ". /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР