Изпълнителният директор на Левски Павел Колев отрече клубът да планира

...
Изпълнителният директор на Левски Павел Колев отрече клубът да планира
Коментари Харесай

Павел Колев: Нямаме планове за раздяла нито с Михайлов, нито с Божинов, нито с Костов

Изпълнителният шеф на Левски Павел Колев отхвърли клубът да възнамерява разлъка нито с Николай Михайлов, нито с Валери Божинов, нито със Станислав Костов.

„ От липса на време аз не проследявам какво тъкмо се приказва и написа. Не мога да обхвана всички клюки и теории. Няма такова нещо, че звездите желаят да си потеглят “, разяснява Колев.

„ С Николай Михайлов беседваме и на процедура сме прецизирали нещата, единствено въпрос на време е да стигнем до някакво решение “, добави той.

„ В тези шест месеца, в които той постави големи старания, с цел да си възвърне формата, интерес към него не липсва “, продължи изпълнителният шеф на Левски.

„ И би трябвало да си даваме сметка, че Левски може да се окаже неконкурентноспособен, с цел да го задържи. Това е въпрос на диалози и изчакване. Той знае нашето предпочитание. Ние знаем неговото предпочитание. Изчакваме да завърши сезона. За Николай той ще бъде по-дълъг евентуално, тъй като има мачове с националния тим през юни. Той няма да има доста време за отмора. “

„ Няма проекти за разлъка нито с Валери Божинов, нито със Станислав Костов на този стадий. “

„ Не виждам какъв здрав разсъдък може да възникне в тезата, че Левски може да се раздели с лека ръка, с нападател, който е вкарал 24 гола през сезона. Ако пристигна добра оферта за него, ще седнем да беседваме. На първо място за нас е значимо желанието на футболиста и той да получи условия, които да го удовлетворяват, тъй като ги заслужава след целия труд, който постави и това, което даде на клуба до този миг “, сподели още Павел Колев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР