Изпълнителният директор на Левски Павел Колев обяви, че компания е

...
Изпълнителният директор на Левски Павел Колев обяви, че компания е
Коментари Харесай

Левски отхвърля финансиране за 18 милиона евро, съмнява се във фирмата

Изпълнителният шеф на Левски Павел Колев разгласи, че компания е предложила огромна финансова помощ за клуба, като влага по 6 милиона евро за 3 години. Клубът обаче е направил инспекция на предишното на компанията и мъчно ще се обвърже с контракт. Колев разяснява и опцията Наско Сираков да върне в клуба, както и дали футболистите се приготвят за рестарта на шампионата.

„ Сираков не е участвал на управителния съвет. Сега продължаваме с него да си приказваме за бъдещето на Левски и да преценим какви са разновидностите. Нормално е да се вълнува от това. Той получи много солидна поддръжка и в качеството с на най сполучливия в новата история, това е обикновено. Направихме заплащания на футболистите. Не за останалата част – не сигурно. Вече изискуем заплати и за април, не сме в положение да погасим всички отговорности към играчите “.

„ Ситуацията не трансформира. Но това е вярна крачка. Събота имах конферентен диалог с Тръст „ Синя България “, те могат да свикат общо заседание. Няколко цели има, не можем да кажем дали ще бъде постоянно или изключително събранието. Смяната на благосъстоятелност не се взема решение от Общото заседание. Става посредством договорка – джиросване на акции “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР