Изпълнителният директор на Левски Павел Колев обяви, че дарението, направено

...
Изпълнителният директор на Левски Павел Колев обяви, че дарението, направено
Коментари Харесай

Павел Колев коментира как е станало дарението на Пеевски и обяви: Това не е нещо лошо

Изпълнителният шеф на Левски Павел Колев разгласи, че дарението, направено по-рано към клуба от „ Интръст”, не е нищо неприятно в световен проект и счита, че ще е от изгода след време за футболния клуб от " Герена ". Колев не намира за неверно, в случай че тимът одобри тези 500 хиляди лв., само че подчертава, че най-голямата помощ идва от почитателите на тима, които са събрали над 1,5 млн. лв. в последните два месеца.

Колев добави, че има информация за още дарения, само че не разкри имената на донорите.

„ Най-големият донор на Левски са почитателите. Разбра се по целия свят. Едноличен донор е това. По-важно е, че публиката с обособяване от залъка си събра над 1,5 млн. лв. в последните два месеца. Не виждам мотив да разясняваме днешното подаяние. Като изпълнителен шеф на Левски виждам от напълно различен ъгъл на нещата. Предвид интензивността на почитателите, би трябвало да можем да се оправим така и така подаяние, само че то единствено по себе си не е нещо неприятно. Когато идва без условия и е направено с концепцията да се помогне на клуба, проблем не виждам.

Казус може да изникне, в случай че се търсят политически зависимости или сходни, а не като предпочитание да се помогне. Аз на този стадий нямам такива индикации”, сподели Колев.

„ Не съм имал контакт с донора, а единствено с изпълнителния шеф на компанията. Трябваше да се оформи документите. Имам информации за нови дарения. Има интерес към акцията, която върви сполучливо и се надявам да има и хора, които могат да дават и повече пари. Така може да се помогне на Левски, само че може и да е контракт, а освен дарения”, подчертава той.

" Развитие по контракти към този момент в елементи няма. Водим диалози, има интерес, в това число и от чужбина, а към този момент няколко пъти подчертах, че тези неща стават постепенно. Нямам информация за акциите и последвалите дейности. Нямам връзка с мажоритарния притежател. Наско Сираков е угрижен за бъдещето на Левски, което е разумно, откакто е голмайстор №1 в историята на клуба. Това, което си приказваме, остава сред нас. Имахме тематики за разискване и има още доста какво да се приказва. Благодарение на почитателите част от заплатите на играчите са преведени и спечелихме глътка въздух”, сподели Колев.

„ В последните два дни не съм виждал футболистите, само че това, което знам от спортния шеф е, че тренировките вървят с готовност и няма напрежение поради безтегловността… Чисто официално играчите могат да разтрогнат умерено. Няма такива индикации към този момент, само че допускам, че в случай че това ще се случи, то ще се разбере незабавно. Разговори с играчите с изтичащи контракти не сме имали, само че говорихме за понижаване на заплатите. Не е елементарно някой да се откаже от контракта си. Само с Нуно Рейш беше по този начин, защото самият футболист не вижда вероятност в оставането си в нашия клуб. Основното решение, което би трябвало да вземем, е да разпределим дребните средства, които имаме, с цел да вършим заплащания до края на месеца. Не мога да ви кажа какъв брой време има Левски – към този момент оцеляваме, оправяме се добре. Активността на почитателите ни оказа помощ и щяхме да сме в друга обстановка. Аз приканвам хората да мислят рационално, с изключение на със сърце за ориста на Левски”, приключи пред медиите Павел Колев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР