Изпълнителният директор на Левски Павел Колев обяви, че би приел

...
Изпълнителният директор на Левски Павел Колев обяви, че би приел
Коментари Харесай

Павел Колев е готов за открит диспут с Жейнов


Изпълнителният шеф на Левски Павел Колев разгласи, че би приел покана за обществен дебат с футболния сътрудник Николай Жейнов. В последните дни сред двамата избухна словесна престрелка, мотивът бе тематиката с намаляването на заплатите в синия клуб.
 Жейнов отвърна Павел Колев: Аз от 20 години съм на свободния пазар, а ти си на заплата
" Аз четири години бях член в комисията на УЕФА за статута на футболистите и сътрудниците. Там научих няколко неща.

Има три вида сътрудници – тези, с които се работи елементарно, тези, с които са работи мъчно, и тези, с които въобще не би трябвало да работиш.

За тази една година, в която прекосих в клубния футбол, научих още повече за сътрудниците. Един ден ще е наслаждение да споделя всичко, което съм претърпял с сътрудниците на футболистите в тази година. За феновете би било забавно да научат детайлности по тази причина какво съм заварил, когато пристигнах в Левски.

Аз бих бил удовлетворен и бих се отзовал на една поканя да седна в едно студио с Николай Жейнов и да си разясняваме на тематика футбол, естествено, в случай че той ми позволи бих разказал и цялата история на Левски, тъй като имам достъп до тези документи и съм видял много неща. Но това не бих го направил никога без да съм го съгласувал с него и без да сме коментирали тази тематика. Аз съм подготвен да го направя обществено ", сподели Павел Колев в предаването " Домът на футбола ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР