Изпълнителният директор на Левски Павел Колев обеща, че до Нова

...
Изпълнителният директор на Левски Павел Колев обеща, че до Нова
Коментари Харесай

Финансов рай в Левски след Нова година! Павел Колев обеща грандиозни неща

Изпълнителният шеф на Левски Павел Колев даде обещание, че до Нова година сините ще изплатят отговорностите си към Национална агенция за приходите и повече няма да имат запорирани сметки. Също по този начин той обясни, че за 9 месеца управлението на клуба е погасило отговорности към страната в размер на към 3 млн. лв. и откогато се смени власта на “Герена”, няма компания или човек, който да не си е получил парите.

“Излязохме с публична декларация за запора на Национална агенция за приходите. Няма никакви учредения за терзание. Информацията е поднесена преднамерено и още в първото изречение има неистина “заради неплащане към НАП”. Няма забавени заплащания към Национална агенция за приходите. Има запор и не го крием. Бяхме наясно, че сметките, които открихме, ще бъдат запорирани”, сподели Колев, който отговори по следния метод по кое време тези неща ще бъдат изчистени и Левски ще диша умерено.

“До края на годината всичко това ще бъде изчистено. Истината е, че и през днешния ден дишаме умерено финансово. Левски е един от най-изрядните платци и това могат да го потвърдят над 30-40 контрагенти. Нека някой излезе и каже, че не си е получил парите последните 7-8 месеци. Няма подобен.

В краяна януари отговорностите към Национална агенция за приходите бяха над 8 млн. лв.. Сага от документа се вижда, че са 5,47 млн. Виждате, че отговорностите са понижени с 3 милиона”, добави Колев, който приказва и за днешната победа с 2:1 над Арда.

“Много сложен мач. Спечелихме с темперамент и малко шанс. Има доста време. Сезонът занапред стартира. Ясно е, че Левски е един от сериозните кандидати за купата. Надявам се това да се резервира до май. Имали сме и други случаи, в които до октомври-ноември има еуфория, а след това зимуваме на 10 точки от върха.

Надявам се през паузата да намерим тези двама-трима футболисти, които да дадат повече варианти на треньорите и да се конкурираме с Лудогорец”, разгласи Колев, след което бе оппитан и за мнението му по отношение на оставките на президента и Изпълкома на БФС, където той работи дълго време.

“Грандиозни промени не съм видяал, като се изключи че един от вицепрезидентите стана президент. Пожелавам триумф на Михаил Касабов. Как виждам на оставаката?! Като акт на понасяне на отговорност. В клубния футбол е невероятно да се задържи някой на такава позиция толкоз дълго време.

Клубовете би трябвало да решат - желаят ли рестарт, или опазване на същата система. Не мога да разясня кой би трябвало да е президент. Това не са въпроси от моите компетенции”, приключи Колев. efbet Лига 13 кръг, събота 19 октомври  Левски 2:1краен резулат  Арда (Кърджали)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР