Изпълнителният директор на Левски - Павел Колев наруши мълчанието си

...
Изпълнителният директор на Левски - Павел Колев наруши мълчанието си
Коментари Харесай

Павел Колев: Левскарската общност не е единна

Изпълнителният шеф на Левски - Павел Колев наруши мълчанието си и приказва обширно за сегашната обстановка в столичния гранд. Това се случи след края на кино лентата "Легендата 7:2 ", който беше прожектиран на деца от школата на клуба. Колев увери, че в случай че всички в "синьо " бъдат обединени, няма да има кой да спре вековниците. Той приказва също по този начин за новия контракт на Живко Миланов и проектите за зимна селекция.

"Винаги има какво да се желае. Разочарован съм. На мен ми наподобява, че левскарската общественост не е единна. Когато това се случи, няма да има какво да ни спре. От позиция на резултати и метод на игра, се движим полека-лека в вярната посока. Заповядайте на стадион "Георги Аспарухов ", с цел да се убедите по какъв начин върви подготвителния развой и каква е организацията в ДЮШ на клуба. Разговаряйте с родителите дали се работи с техните деца. Не съм получил противоположна връзка, че някъде бъркаме ".

"Мислим за селекция от 2 месеца. Има набелязани футболисти. Пътуваме непрестанно, има и български футболисти, които желаеме да притеглим. Нещата са в промеждутъчен стадий и няма по какъв начин да ви споделя повече. Има и футболисти, които са с изтичащи контракти и би трябвало да се водят диалози с тях. Няма по какъв начин да има договаряния с Живко Миланов. Той е потвърдил, че каквото и да му дадем да го подпише, ще го подпише. След мача с Ботев разговаряхме обстойно и нашироко с него за развиването на тима. Мисля, че нещата са конкретизирани и е въпрос на условност по кое време ще подпишем контракта. Ще остане най-малко още една година в Левски, най-малко това заявява пред нас ".

"Не ме тормози, че Левски е на трето място. Важно е къде ще бъдем след последния кръг. Ако Левски е в борбата за купата, това се дължи на две неща. Първото е финансовата непоклатимост и второто е, че Левски е неповторим клуб с история и почитатели. Ако приказваме чисто спортно-технически, няма по какъв начин да се опрем на Лудогорец сега, в случай че не създадем усъвършенствания през зимата. Ако някой е очаквал, че за 8 месеца ще създадем това, което Лудогорец е построил за 8 години, значи не схваща от футбол. Най-големите проблеми на Левски са свързани с Левски.

"Ако левскарската общественост се сплоти, няма да има кой да ни спре. Нищо чудно да станем очевидци и на някаква надмощие у нас. Оттук нататък, най-малко до момента в който аз съм шеф на Левски, ще се опитаме да създадем по този начин българските футболисти да бъдат доста високо конвертируеми. Станислав Иванов има още какво да направи със "синята " фланелка преди да пристигна подобаващата оферта за него. Докато не пристигна, компромисни разновидности няма да позволяваме. Футболистите, израснали в школата на Левски, костват пари ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР