Изпълнителният директор на Левски - Павел Колев коментира финансовата ситуация

...
Изпълнителният директор на Левски - Павел Колев коментира финансовата ситуация
Коментари Харесай

Колев за финансовата ситуация в Левски: Пропаст не може да се прескочи с два скока

Изпълнителният шеф на Левски - Павел Колев разяснява финансовата обстановка в клуба. Той призна, че тя към момента не е доста оптимистична, само че изрази оптимизъм, че напълно скоро нещата може да се наредят.

Шефът се изсмя на изказванията в румънски медии, че бюджетът на " сините " за прехвърляния е 10 млн. евро.

" Моето схващане за това по какъв начин се ръководи клуб, не е това, което се случва в последните месеци . Вина имам и аз, че не съм планувал някои неща. Левски като клуб има да извърви още доста, с цел да стигне там, където всички желаеме . Знам, че на хората им наподобява като огромен безпорядък това, което се случва. Истината е, че бездна не може да се прескочи с два скока . Трябваше да се засилим малко. Надявам се до 2 месеца да я създадем тази шокова терапия. Имаме ясна концепция какво би трябвало да се направи. Имаме уверението, че ще ни бъде разрешено . Колкото и безредно да наподобява всичко, пъзелът може доста бързо да се подреди.

С маркетинговия шеф, такава позиция не сме имали. Имаме контракт с компания, на която шеф е Тодор Минев. Мисля, че това, което правено тук, е доста надалеч от това, което би трябвало. Има доста хубави неща, които се надявам да бъдат продължени с Тодор Минев. Но по този метод не беше финансово преференциално за Левски. Единственият останал капитал на Левски, са почитателите. С тях би трябвало да се работи. Те би трябвало да вземат участие в този развой. Всеки клуб, в случай че желае да има диверсифицирани доходи, би трябвало да си ръководи самичък процесите, работейки с почитателите. Нищо съдбовно не се е случило. Аз и в този момент подкрепям връзка с Тодор Минев. Клубът би трябвало да почне да печели от тази активност. С днешна дата клубът търпи загуби " , сподели той.
 Павел Колев: Новият треньорски щаб дава отговор на стандарта и задачите на Левски
Павел Колев: Новият треньорски щаб дава отговор на стандарта и задачите на Левски

" За първи път слушам за интервенция по прекачване на задължения "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР