Изпълнителният директор на Левски Павел Колев говори след победата на

...
Изпълнителният директор на Левски Павел Колев говори след победата на
Коментари Харесай

Павел Колев: Не съм доволен от мача, доволен съм от резултата

Изпълнителният шеф на Левски Павел Колев приказва след успеха на “сините” с 1:0 над Черно море в конфликта 28-ия кръг на Първа професионална лига.
 Черно море - Левски @@@
“Не съм удовлетворен от мача, удовлетворен съм от резултата. За нас е значимо, че спечелихме трите точки. Това бяха 90 минути борба. Беше нужен темперамент, геройство, което момчетата демонстрираха, че имат. До края на сезона ще е по този начин. Такова е решението на управлението, повече млади футболисти, които упражняват с тима, да получат повече игрови минути”, съобщи шефът на “сините”.

“С нито един от тримата футболисти не съм водил диалози за пари. Проведохме мъжки диалог с Яблонски и Цветкович, само че с тях и Кабрал се разбрахме, че Левски ще тръгне по нов път, ще търси нови футболисти”, добави още той.
 Черно море - Левски @@@
“Много се надявам да ги има тези 10 милиона, само че не съм осведомен. Силно се колебая, че ще се случи. Има други цели пред Левски. Джовани Бекали е другар на Васил Божков. Имахме много диалози. Богдан Патрашку е човек, който познава българския футбол. Беше препоръчан като вид. Разговарях с него и разбрах, че имаме сходни виждания”, приключи Колев. Първа лига 2 кръг, неделя 7 април  Черно море 0:1краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР