Изпълнителният директор на Левски Павел Колев говори пред медиите след

...
Изпълнителният директор на Левски Павел Колев говори пред медиите след
Коментари Харесай

Павел Колев: Готов съм да понеса отговорност за всичко, случило се в Левски през 2019 година

Изпълнителният шеф на Левски Павел Колев приказва пред медиите след края на Общото заседание на " сините ". Той разгласи, че клубът към този момент има нов Надзорен съвет в лицето на Наско Сираков, Константин Папазов и Петър Ганев. Клубният началник, че е подготвен да понесе отговорност за всичко, което се е случило на " Герена " през 2019 година.

" Преминахме през доклада за 2019 година Разгледахме одиторския отчет, направихме един разбор на всичко, което се е случвало през 2019 година в клуба. Акционерите имаха много въпроси и за последните шест месеци. Избра се и нов Надзорен съвет - Сираков, Папазов и Петър Ганев. Старият Надзорен съвет беше освободен от отговорност. Засега съм изпълнителен съвет, откакто се сформира УС, ще се стигне и до моята позиция. Аз съм тук освен като изпълнителен шеф, а и като човек, който е подготвен да понесе отговорност за всичко, случило се в Левски през 2019 година. А и през 2020 година, въпреки че надали има човек, който да си мисли, че съм могъл да направя нещо след събитията от януари и февруари ", сподели Павел Колев.

" Все още нямаме подписа меморандум с почитателите, има предложение. Учуден съм, че се е появило към този момент по медиите. Наско Сираков имаше концепция да разгласи текста пред почитателите и да им се даде опция да го подпишат. Обсъждахме какви са опциите за партньорство и до каква степен те могат да са регламентирани и да не взимат от функционалностите на управителното тяло. Тук става дума за основаване на помощни комисии в Левски, каквито е имало през годините. Например медийна комисия. Това е благопожелание, Левски не може да бъде длъжен да съблюдават този меморандум, в случай че желае ", добави Колев.

" Никой не може да наложи извън политика на клуба. Това е просто меморандум ", добави представителят на почитателите в Надзорния съвет Петър Ганев. " Дотук продадените абонаментни карти са над 700. Така че растеж има ", съобщи по-късно Павел Колев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР