Изпълнителният директор на Левски Павел Колев гостува в предаването „Денят

...
Изпълнителният директор на Левски Павел Колев гостува в предаването „Денят
Коментари Харесай

Павел Колев: Левски все още няма спонсор

Изпълнителният шеф на Левски Павел Колев гостува в предаването „ Денят стартира с Георги Любенов “ по Българска национална телевизия и разяснява обстановката с финансирането на клуба. Той не пожела да удостовери, че „ Българският състезателен тотализатор “ ще стане спонсор на „ сините “. Колев изрази оптимизъм, защото през последните дни води диалози с десетки компании. Техният интерес е бил притеглен поради интензивността на почитателите на Левски през последния месец.

„ Нямаме спонсор към момента! Нямаме подписан контракт с нов рекламодател, макар че в последните дни повеждам диалози с десетки заинтересувани компании. Аз съм безусловно уверен, че Левски ще откри спонсор. Най-вече с помощта на това, което направи публиката през последния месец. Ние непрекъснато получаваме доходи. Било то под формата на дарения, закупени абонаментни карти, клубни продукти. Мисля, че през днешния ден би трябвало да създадем следващ доклад за това по какъв начин са изхарчени средствата. Най-важното е, че тим, клуб и аудитория застанаха един до друг за първи път може би от десетина година насам “, съобщи Колев.

„ Не е реалистично, че почитателите ще може да устоят Левски и да заплащат всяка една вноска към Национална агенция за приходите. Зависимостта от един човек и от една група компании може да бъде избегната, единствено в случай че отборът има публика, а Левски го има. Няма различен състезателен клуб, който има 5000 продадени абонаментни карти. Важното е, че зад всяка карта стои човек. Това е сантименталната стойност, която може да притегли рекламодателите. “
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР