Изпълнителният директор на Левски Павел Колев бе глобен с 5000

...
Изпълнителният директор на Левски Павел Колев бе глобен с 5000
Коментари Харесай

Шефът на "Левски" е глобен за критики към съдийството

Изпълнителният шеф на " Левски " Павел Колев бе санкциониран с 5000 лева поради рецензиите си към съдийството след мача с " ЦСКА-София ", приключил 0:0. Дисциплинарната комисия към БФС го наказа след сезиране на комисията " Етика и феърплей ", а обяснението за санкцията е " уронване на престижа и основаване на негативизъм към българското съдийство в средствата за всеобща информация ".

След мача Колев, който преди да пристигна в " Левски " бе заместник изпълнителен шеф на БФС, сподели, че съдиите са направили " безобразия и в двете направления ", като и двата отбора имат съображение да претендират за " неотсъдени неща в тяхна изгода ".

" Левски " бе санкциониран с още 4300 лева поради държанието на почитателите си. Най-голямата глоба - 3000 лева, е за потребление на пиротехнически средства. За факли и димки е наложена санкция от 300 лева, а още 1000 лева са за обидни и нецензурни викания.

Според медии в Румъния пък " сините " към този момент работят по прехвърлянията за идващия сезон. Telekomsport твърди, че представители на " сините " са следили нападателя на " Динамо " (Букурещ) Матиа Монтини. 27-годишният италианец има 9 гола за румънския отбор през този сезон. Главният скаут на " Левски " Богдан Патрашку, както и Йоан Бекали, който ще оказва помощ за прехвърлянията на отбора, са гледали Монтини в мача против " Ботошани ", извоюван с 1:0. Монтини е почнал като титуляр и е бил заменен в 62-рата мин.

А треньорът на " Динамо " Мирча Редник призна, че нападателят е бил гледан от представители на непознат тим:  " Той може би бе под по-голямо напрежение, тъй като имаше тим, който искаше да го види. Той разбра и може би беше наша неточност, че знаеше, защото беше по-егоистичен. Договорът му е до края на идващия сезон. Няма подозрение, че той би трябвало да бъде продаден ".

Преди " Динамо " Монтини е играл за редица тимове от Серия B и Серия С в Италия.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР