Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов за пореден път заяви,

...
Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов за пореден път заяви,
Коментари Харесай

Красимир Иванов: Дано големите звезди на Левски покажат истинското лице на отбора в Европа

Изпълнителният шеф на Левски Красимир Иванов за следващ път съобщи, че треньорът Делио Роси би трябвало да бъде спокоен за поста си в клуба. Дори и " сините " да не се класират за Лига Европа. Левски ще играе съдбоносен бараж с Черно море. Иванов приказва пред медиите през днешния ден, по време на конференцията във връзка мача с Бока за " 75 години Гунди ".

" Запазването на гръбнака на тима не зависи толкоз от евротурнирите . Ние се надяваме там Левски да покаже до каква степен сме стигнали като развиване, да покаже същинското си лице . Искрено се надявам огромните ни звезди да желаят да се покажат в Европа.

Треньорският пост не зависи от класирането за Лига Европа . Делио Роси си има контракт за още една година. След края на сезона ще приказваме с него, ще създадем равносметка на сезона и ще се подготвим за новия сезон.

След баража с Черно море ще се реши дали да бъде назначен нов спортно-технически шеф на мястото на напусналия през зимата Асен Букарев ", сподели Иванов.

" Но мотивът за днешната конференция е идният мач с Бока на 19 август. Ние търсехме метод за среща с класен съперник за отбелязване на 75-годишнината от рождението на Гунди. Това, което следва не е контрола, това ще е спортен мач, обвързван с пика на мероприятията от отбелязването на рождението на Георги Аспарухов. Искам да кажа, че името на Гунди към момента отваря порти . Без неговото име не считам, че този мач щеше да бъде вероятен. Това бе и една аргументите Бока да пристигна в България и да играе с Левски ", добави шефът на " сините ".

 Делио Роси упорства за трима нови в Левски
Делио Роси желае най-малко трима нови в Левски през лятото

Италианецът упорства за вратар, флангови защитник и плеймейкър
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР