Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов разкри, че парите за

...
Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов разкри, че парите за
Коментари Харесай

Красимир Иванов: Парите в Левски са достатъчно

Изпълнителният шеф на Левски Красимир Иванов разкри, че парите за селекция са клубна загадка, само че са задоволително поради поставените цели пред 26-кратните първенци на България. Той приказва и за изтичащите контракти на главните играчи като Роман Прохазка и Божидар Митрев. Според него договарянията би трябвало да приключат сполучливо до края на подготовката.

“При нас занапред трансферният прозорец следва да бъде отворен. Водят се задоволителен брой диалози с вида футболисти, които треньорът желае в тима. Характерът на активността е подобен – в някои страни прозорецът е отворен, при нас – не. Отнема време. Щеше да е най-добре преди началото на зимната подготовка всички нови да бъдат известни, само че не сме единствено ние по този начин. И други тимове имат сходни проблеми. Откази не бих споделил, че сме получили, просто при дадени условия покупко-продажбите не можеха да бъдат осъществени. Има ли Левски пари за зимна селекция? Да, само че няма да прецизирам. Парите са задоволителни с оглед нашите цели. Нямаме упоритостите на огромните европейски тимове. Искрено се надявам, че при селекцията ще бъдат подбрани подобаващите хора, оттова нататък сме дали индикации на спортно-техническото управление какви са рестриктивните мерки ни”, разяснява шефът за предаването " Домът на футбола ".

“Изтичащите контракти на Митрев и Прохазка? Разговорите и сега текат с тях, до края на зимната подготовка нещата би трябвало да бъдат изчистени. Не мисля, че има възможност да се раздели с някой от тях. Засега сме получавали публична оферта само за Жуниор Мапуку. Отхвърлихме я както поради финансовата страна, по този начин и поради това, че той е значим състезател за треньора и той не желае да се разделя с него.”, добави шефът в " синия " клуб.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР