Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов обяви, че клубът има

...
Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов обяви, че клубът има
Коментари Харесай

Краси Иванов: Клубът стои твърдо зад Роси и играчите

Изпълнителният шеф на Левски Красимир Иванов разгласи, че клубът има цялостно доверие в треньора Делио Роси и футболистите на отбора. Както е известно, " сините " завоюваха единствено една точка в последните три мача, откакто приключиха 1:1 с Етър на " Герена ", отстъпиха с 0:1 от ЦСКА-София и 1:2 от Берое.

" Клубът стои твърдо зад треньора и футболистите. Вярваме, че пътят, по който сме поели, е верният за клуба. За страдание, мъчно реализираме резултатите, само че ние сме наясно, че сме създали вярната стъпка и няма да отдръпваме поддръжката си към треньора и футболистите ", съобщи Иванов пред " Канал 3 ".

" За нас позицията е кардинална. Наясно сме, че имаме дълъг път, към този момент изживяхме някои от измененията. Надявам се, че в този месец и половина ще покажем, че качеството ни ще се материализира в отборна игра и екипен дух, каквото желаят да виждат почитателите ни. Какво ще се случи след няколко месеца, мъчно е да се предвижда. Очевидно, че мачовете за Купата са извънредно значими и фокусът ни е мач за мач. Правим най-хубавото, което можем. Резултатите се надявам да са в наша изгода ", добави изпълнителният шеф на Левски и прикани за поддръжка от почитателите в тежките мачове до края на сезона.Очаквам поддръжка от почитателите ни за идващите мачове. Ще кажа очевидното, че няколко неточности в два мача ни костваха пет точки. Ясно осъзнаваме, че това основава напрежение и неодобрение измежду тях. "

" Това е обстановката, за нас остава предизвикването, че със състава можем да покажем доста повече. Каквото имаш да казваш, го показваш на терена, както споделя Гунди. Вярвам, че нямаме проблем да запазим третото място и ще продължим за Купата на България. Ясно е, че Спас Русев и управлението не е предостатъчно от резултатите в последните мачове ", показа още Красимир Иванов.
Първа лига 1 кръг, неделя 1 април  Левски 1:2краен резулат  Берое
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР