Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов обяви, че към момента

...
Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов обяви, че към момента
Коментари Харесай

Красимир Иванов: Със Славиша не си говорим за раздяла, а за селекция!

Изпълнителният шеф на Левски Красимир Иванов разгласи, че все още не е водил никакви диалози с треньора Славиша Стоянович за предварително преустановяване на контракта му. Сериозен интерес към експерта има от страна на федерацията на Латвия за народен селекционер. От там към този момент оповестиха, че са намерили треньор, който ще застане отпред на отбора през март. От Рига не оповестиха името на наставника, с което още повече ускориха слуховете, че става дума точно за Стоянович. Иванов обаче твърди друго.

“Славиша Стоянович е треньор на Левски. С него не беседвам за разлъка, а за селекция и по други въпроси към тима. Той може през месец май да изиска преустановяване на контракта, само че до тогава е привързан с нас”, изясни Красимир Иванов.

Директорът разяснява и обвиняването на Стоянович към управлението за липса на футболисти. Треньорът изясни пред клубната телевизия, че досега не е взет нито един от играчите, които той желае.

“Работим по селекцията. Тя никога не е завършила. В България даже към момента не е отворен трансферният прозорец. Ще има нови имена”, изясни Иванов.

“Меридиан мач”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР