Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов коментира, че 19 февруари

...
Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов коментира, че 19 февруари
Коментари Харесай

Краси Иванов: Тъжен ден е, трагично е това, което стана с Панов

Изпълнителният шеф на Левски Красимир Иванов разяснява, че 19 февруари е печален ден. Шефът сервира цветя на паметника на Васил Левски във връзка със 145-ата годишнина от кончината на Апостола. Иванов не подмина и неочакваната гибел на легендата на „ сините “ Павел Панов, като съобщи, че е трагично случилото се 67-годишния някогашен футболист.

„ Каквото и да кажем за Апостола в подобен ден, няма да има значение. Само може да се смирим и да преклоним глави

Всички, които идват в Левски, първо им обясняваме кой е Левски и за какво е значим за България “, стартира Краси Иванов.

„ Очевидно успеха е значима. Но на подобен ден очите ни са ориентирани на другаде. Нека не приказваме за това “, продължи Иванов.

На 18 февруари този свят ненадейно напусна легендата на Левски Павел Панов.

„ За жал този ден съответствува със гибелта на Павел Панов. Имах шанса да се видя с него на Конгреса на БФС, доста е трагично това, което се случи. Изказваме съболезнования на фамилията, приятелите му и на всички почитатели на футбола. Тъжен ден е, да “, разяснява Иванов, който добави, че клубът има концепция по какъв начин да изпрати с почести една от легендите си.

„ Ние сме осъществили контакт със фамилията на господин Панов. Когато има организация и в съгласие с тях ще кажем какво има от страна на клуба. Но това е доста персонален миг, ние не желаеме да се натрапване в ненужни неща “.

„ Просто не желая да споделям нищо повече. Повярвайте ми, печален ден е “, сбито съобщи за край Иванов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР