Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов говори пред медиите, след

...
Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов говори пред медиите, след
Коментари Харесай

Красимир Иванов: Търсим спортен директор, Левски се развива добре

Изпълнителният шеф на Левски Красимир Иванов приказва пред медиите, откакто сложи цветя на мястото, където преди 104 години е учреден клубът. Според него " сините " се развиват в вярна посока. Той добави, че името на Наско Сираков не е обсъждано за предстоящ спортно-технически шеф.

" 104-годишнината отбелязва повишаването на годините на клуба. С повишаването на годините нарастват и упованията. Надявам се, че ще продължим пътя за възходящото развиване на клуба. Резултатът от финала за Купата на България охлади малко нашето въодушевление, само че като цяло мисля, че Левски се развива в вярна посока. Надявам се, че футболистите ни са спокойни, само че не отпуснати преди мача с Черно море. Бъдещето на Делио Роси не е непосредствено обвързвано с този мач.

 Поднасяне на венци за 104 години Левски @@@

Разбира се, мачът тази вечер е вододел. Участието в Лига Европа за нас е наложително. Нашето предпочитание е да си извлечем поуките от този сезон и да не ги позволяваме през идващите. Оферти за Роман Прохазка и Васил Панайотов има разменени, водят се диалози. Лицензът на клуба за идната година е публикуван към този момент. Обсъжда се опцията за спортно-технически шеф, това не е нечиста сделка, аз го споделих на една конференция. Не е Кирил Вангелов любимецът за този пост. Не считам, че това нещо ще стане с конкурс. Не сме обсъждали името на Наско Сираков ", сподели Красимир Иванов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР