Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов говори по всички актуални

...
Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов говори по всички актуални
Коментари Харесай

Красимир Иванов: Левски се развива в правилната посока, търсим спортен директор

Изпълнителният шеф на Левски Красимир Иванов приказва по всички настоящи тематики към " сините " след поднасянето на венци и цветя на Могилката, където преди 104 години е основан клубът.

" 104-годишнината отбелязва повишаването на годините на клуба. С повишаването на годините нарастват и упованията. Надявам се да продължим пътя на възходящо развиване на клуба. Резултатът от финала за Купата на България охлади малко нашето въодушевление, само че като цяло мисля, че Левски се развива в вярна посока.

Надявам се, че футболистите ни са спокойни, само че не отпуснати преди мача с Черно море. Бъдещето на Делио Роси не е непосредствено обвързвано с този мач. Мачът тази вечер е вододел. Участието в Лига Европа за нас е наложително.

Оферти за Роман Прохазка и Васил Панайотов има разменени, водят се диалози. Лицензът на клуба за идната година е публикуван към този момент.

Обсъжда се назначението на състезателен шеф. Не е Кирил Вангелов любимецът за този пост. Не считам, че това нещо ще стане с конкурс. Не сме обсъждали името на Наско Сираков ", съобщи Красимир Иванов.

 В Левски означиха годишнината уместно
В Левски означиха годишнината уместно

" Сините " се събраха на нормалното място и поставиха венци, отчитайки паметната дата в историята си

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР