Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов гостува в Sportal TV,

...
Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов гостува в Sportal TV,
Коментари Харесай

Шеф на Левски: Публиката е нашият 12-и и 13-и играч

Изпълнителният шеф на Левски Красимир Иванов гостува в Sportal TV , където приказва по настоящи тематики към " синия " клуб. Той изрази вяра, че тимът на Делио Роси ще завоюва Купата на България. Шефът на " сините " добави, че на следващия ден на " Герена " феновете ще станат очевидци на прекрасен празник във връзка 75-годишнината от рождението на клубната икона Георги Аспарухов.

" Радвам се, че на финала със Славия ще има доста наши почитатели. Тази заран ревизирах и разбрах, че към този момент 10% от " лъвчето " в бранш " Г " до бранш " В " към този момент са продадени. Публиката е нашият 12-и, даже 13-и, състезател. Друго е, когато играеш пред толкоз доста последователи. Настроението въпреки всичко е съсредоточено реалистично, в сравнение с еуфорично.

Смятам, че в края на шампионата футболистите на Левски стоят сносно на терена. Виждаме, че Левски може да играе с въодушевление, може да вкарва четири гола. Да се надяваме, че ще продължим да веселя левскарите. Ако някой знае, каква е магическата формула за един месец всички да се сработят, би бил сполучлив, без значение с какво се занимава. Напрежение има около това очакване нещата да се случат по-бързо.

Утре ще бъде същински празник на нашия стадион. Да, живеем в цифрова епоха, можеш да отвориш YouTube и да видиш някой клип с Гунди, само че друго е да отидеш и да се докоснеш до някои негови съвременници, до хора, които са го познавали. Ще има и музика. Искаме да продължим да надграждаме за идващия сезон ", съобщи Иванов в студиото на Sportal TV .
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР