Изпълнителният директор на летището в Арканзас, който беше прострелян от

...
Изпълнителният директор на летището в Арканзас, който беше прострелян от
Коментари Харесай

Изпълнителният директор на летище Бил и Хилари Клинтън, прострелян от агенти на ATF по време на нападение в дома, е починал, казва брат

Изпълнителният шеф на летището в Арканзас, който беше прострелян от федерални сътрудници по време на нахлуване в дома му тази седмица, е умрял от пострадванията си, сподели брат му.

53-годишният Браян Малиновски умря два дни след престрелка с сътрудници от Бюрото за алкохол, тютюн, огнестрелни оръжия и експлозиви (ATF) в резиденцията му в Литъл Рок. Той беше разгласен за мъртъв в четвъртък, сподели Матю Малиновски пред Fox News Digital.

Бил Уокър, новият изпълнителен шеф на Националното летище Бил и Хилари Клинтън, също разгласи гибелта на Малиновски в изказване за Fox News Digital.

„ С натежало сърце разгласяваме кончината на нашия изпълнителен шеф Браян Малиновски. Брайън беше 16-годишен чиновник на летището “, сподели Уокър. „ Под негово управление нашето летище означи забележителен напредък и триумф, разширявайки услугите и предложенията за нашата общественост и страна. Изказваме нашите сърдечни съболезнования на брачната половинка на Брайън, Маер, близки и другари. “


Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР