Изпълнителният директор на Laura Ashley Holdings Plc*, Хуан Чонг, се

...
Изпълнителният директор на Laura Ashley Holdings Plc*, Хуан Чонг, се
Коментари Харесай

Изпълнителният директор на Laura Ashley се оттегля, компанията търси трансформация

Изпълнителният шеф на Laura Ashley Holdings Plc*, Хуан Чонг, се отдръпва след осем години отпред, което настава в миг, когато търговецът на облекла и обзавеждане се пробва да трансформира бизнес модела си, заяви Reuters.

*Laura Ashley е най-популярната и най-обичана британска марка за цялостни интериорни решения и украса, която обгръща необятна гама артикули „ от пода до тавана “. Ежегодно за Laura Ashley работят над 40 интериорни дизайнера, колористи, архитекти и технолози, които два пъти годишно показват нов азбучник с нови сбирки. Творческите им търсения задават стилните трендове в обзавеждането и декорацията на дома в целия свят.

Главният действен шеф Катрин Пултър ще поеме висшия пост от 1 май.

Laura Ashley, обичана компания на принцеса Даяна в разцвета ѝ през 80-те години на предишния век, беше една от жертвите на " мрака ", който обгърна английския търговски бранш.

Продажбите във компанията бяха наранени от затваряне на магазини, слаби резултати в бизнеса с обзавеждане на дома и влошаващо се въодушевление на потребителите. Въпреки това тя регистрира увеличаващи се продажби в стилния си бизнес през август м.г., като уточни усилване на интереса към стиловете на компанията.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР