Изпълнителният директор на комплекс Камчия“ – Николай Недялков награди туроператорите

...
Изпълнителният директор на комплекс Камчия“ – Николай Недялков награди туроператорите
Коментари Харесай

Комплекс Камчия с 30% ръст на туристите спрямо 2018-а

 Изпълнителният шеф на комплекс " Камчия “ – Николай Недялков награди туроператорите с максимален принос за сполучливия сезон в комплекс " Камчия ", измежду които " USB - Travel “, " Алфа Сървис ", " САКВОЯЖ “ и " Он Кю Травел “. " Благодаря ви, че разпространявате нашия комплекс, благодаря ви за положителното партньорство и за отдадеността към работата ", обърна се към тях Недялков. През това лято комплекс " Камчия “ е осъществил 30% растеж в туристите по отношение на 2018г., макар слабия туристически сезон в България.

На формалната гала участваха и членове от Съвета на шефовете на СОК " Камчия “. По покана на изпълнителния шеф на " Камчия “ почетен посетител на церемонията бе ръководителят на Съвета на шефовете на учебните заведения от Северен административен окръг в Руската Федерация - Ильичева Ирина Викторовна. Нейната аудиенция в комплекса е във връзка на договорености за интернационален продан по план " SMART обучение “ сред учебните заведения в Москва с Частно приблизително учебно заведение " Юрий Гагарин “, което се намира в " Камчия “. През октомври се чака над 300 съветски деца да стартират своето образование в Частно приблизително учебно заведение " Юрий Гагарин “, като те ще учат по особено направени стратегии съобразени с просветителната им система.

Комплекс " Камчия “ е един неповторим интернационален център за обучение, просвета, отдих, спорт, здраве, бизнес и конгресен туризъм, с над 10-годишен опит и обичаи. Комплексът е благосъстоятелност на Правителството на град Москва и е ситуиран на 25 километра южно от гр.Варна, в непосредствена непосредственост до неповторимия естествен резерват " Камчия “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР