Изпълнителният директор на комплекс Камчия“ – Николай Недялков награди туроператорите

Изпълнителният директор на комплекс Камчия“ – Николай Недялков награди туроператорите ...

Комплекс Камчия с 30% ръст на туристите спрямо 2018-а.

Изпълнителният директор на комплекс "Камчия“ – Николай Недялков награди туроператорите с най-голям принос за успешния сезон в комплекс "Камчия", сред които "USB - Travel“, "Алфа Сървис", "САКВОЯЖ“ и "Он Кю Травел“. "Благодаря ви, че популяризирате нашия комплекс, благодаря ви за доброто партньорство и за отдадеността към работата", обърна се към тях Недялков. През това лято комплекс "Камчия“ е реализирал 30% ръст в туристите спрямо 2018г., въпреки слабия туристически сезон в България.

На официалната церемония присъстваха и членове от Съвета на директорите на СОК "Камчия“. По покана на изпълнителния директор на "Камчия“ почетен гост на церемонията бе председателят на Съвета на директорите на училищата от Северен административен окръг в Руската Федерация - Ильичева Ирина Викторовна. Нейната визита в комплекса е по повод на договорености за международен обмен по проект "SMART образование“ между училищата в Москва с Частно средно училище "Юрий Гагарин“, което се намира в "Камчия“. През октомври се очаква над 300 руски деца да започнат своето обучение в Частно средно училище "Юрий Гагарин“, като те ще учат по специално изготвени програми съобразени с образователната им система.

Комплекс "Камчия“ е един уникален международен център за образование, култура, отдих, спорт, здраве, бизнес и конгресен туризъм, с над 10-годишен опит и традиции. Комплексът е собственост на Правителството на град Москва и е разположен на 25 километра южно от гр.Варна, в непосредствена близост до уникалния природен резерват "Камчия“.

Източник: varna24.bg