Изпълнителният директор на компанията OceanGate, организирала пътуването до кораба Титаник

...
Изпълнителният директор на компанията OceanGate, организирала пътуването до кораба Титаник
Коментари Харесай

Собственикът на "Титан" бил предупреден за безопасността на батискафа

Изпълнителният шеф на компанията OceanGate, провела пътуването до кораба " Титаник " с батискафа " Титан ", е бил предизвестен за сигурността на съда, имплодирал преди дни.

Това сочат имейли, на Би Би Си от водещ специалист в дълбоководните проучвания, ден откакто. По-рано.

Роб Маккалъм изпратил имейли на Стоктън Ръш, в които му обяснил, че може да излага клиентите на риск, и го призовал да не употребява батискафа, преди да е систематизиран от самостоятелен орган.

Ръш обаче се разгневил; обяснил, че му обръзнало " играчи в сектора да пробват да употребяват аргумента за сигурността, с цел да спрат нововъведението ". Маккалъм написал още през март 2018, че в конкуренцията към " Титаник " Ръш съживявал печално известната фраза: " Тя е непотопяема. " (На англиийски за корабите се приказва в женски жанр.)

Колкото и да оценявам предприемачеството и нововъведенията, излагате на риск цяла промишленост.Роб Маккалъм, специалист, до притежателя на " Титан "

Изпълнителният шеф даже окачествил предизвестията като " сериозна персонална засегнатост ". Обяснил, няколко дни след предизвестията, че " новаторският " метод при построяването на " Титан " може да е в прорез с ортодоксалния за такива случаи, само че " такова е естеството на нововъведенията ". Според него " играчи " в промишлеността опитвали да спрат " нови играчи от дребния действителен пазар ".

 Младежът, умрял на Младежът, умрял на " Титан ", бил ужасе́н за експедицията, отишъл поради Деня на бащата

През 2019 година OceanGate упорства, че " Титан " не се вписва в признатата система за систематизиране, само че " това не значи, че OceanGate не покрива стандартите ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР