Изпълнителният директор на компанията Bugatti - Стефан Винкелман, разкри подробности

...
Изпълнителният директор на компанията Bugatti - Стефан Винкелман, разкри подробности
Коментари Харесай

Bugatti ще предложи модел за всеки ден

Изпълнителният шеф на компанията Bugatti - Стефан Винкелман, разкри детайлности за това, какъв ще бъде вторият автомобил на марката му. Със сигурност той няма да получи хибридно задвижване, като ще се разчита или на бензинов мотор, или на електрически елемент.
С оглед на това, че всъдеходите и кросоувърите набират голяма известност по света, елитните марки към този момент направиха такива коли. Британският Bentley показа Bentayga, а италианската Lamborghini удиви света със своя SUV Urus. Твърди се, че и в Bugatti интензивно се работи над личен кросоувър, под чийто похлупак ще бъде подложен W16 мотор.
Винкелман не удостовери, само че и не отхвърли опцията за изработката на сходен модел. Той разкри единствено, че вторият сериен автомобил на Bugatti ще бъде " кола за всеки ден ", като ще се разграничава доста от хиперколата Chiron.
" Според мен, електрификацията е верният път за основаване на нов модел на Bugatti, само че той няма да получи хибридно задвижване. Мога да потвърдя, че ще избираме сред бензинов мотор и електромотор ", разяснява топ-мениджърът.
Шефът на Bugatti добави, че новият модел ще резервира ексклузивността на марката, като от него ще бъдат създадени няколко хиляди бройки. Ако изборът падне върху електрическо задвижване, колата ще се предлага единствено в страни, в която има отлична инфраструктура. Освен това, машината ще бъде оборудвана със система за бързо зареждане, тъй че притежателят да не губи време.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР