Изпълнителният директор на Карл-Хайнц Румениге разказа за емоционалното си сбогуване

...
Изпълнителният директор на Карл-Хайнц Румениге разказа за емоционалното си сбогуване
Коментари Харесай

Румениге: Тиаго се разплака и ми благодари

Изпълнителният шеф на Карл-Хайнц Румениге описа за прочувственото си прощаване с, който мина в. Раздялата е била сложна и за двете страни. Тиаго пожела да потърси ново предизвикателство след извънредно сполучлив интервал при баварците, увенчан с требъла през предишния сезон. От Байерн до последно се надяваха да трансформират решението му, само че халфът към този момент бе дал дума на.

" Преи да си тръгне той ме прегърна, плака в продължение на 5 минути и сподели: " Благодаря, че ми позволихте да го направя ". Аз също се просълзих ", показа Румениге.
" Тиаго е огромен човек и прелестен футболист. С неговото тръгване губим доста както на терена, по този начин и отвън него. Искахме той да остане, само че уважихме желанието му да опита нещо ново ", добави легендата на немския футбол.

Байерн продаде испанския национал за 22 млн. евро, които ще бъдат изплатени на траншове. Споразумението включва и бонуси в размер на 5,5 млн. Тиаго към този момент дебютира за Ливърпул при успеха над (2:0) нощес.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР