Изпълнителният директор на Изпълнителната Агенция за насърчаване на малкия и

...
Изпълнителният директор на Изпълнителната Агенция за насърчаване на малкия и
Коментари Харесай

Агенцията за насърчаване на малките предприятия ще си сътрудничи с британския бизнес

Изпълнителният шеф на Изпълнителната Агенция за поощряване на дребния и междинния бизнес доктор Бойко Таков посети посолството на Англия в България. Там той се срещна с Директора на департамента по интернационална търговия към Посолството Тим Бюсер, с изпълнителния шеф на Британско – Българската Бизнес Асоциация Десислава Митева и управител връзки и търговия Елена Йорданова.

По време на срещата бе в детайли прегледан календара на идните двустранни събития за 2019 година за разискване на благоприятни условия за взаимно съдействие и реализация на взаимни мероприятия. Обсъдени бяха действителните варианти, по какъв начин посредством общи дейности да се работи взаимно в посока за възстановяване на бизнес климата в страната и поощряване на МСП.

Д-р Таков показа план на Меморандум за съдействие, които да бъде подписан двустранно сред ИАНМСП и БББА. Очаква се при започване на месец февруари Асоциацията да свика борда на шефовете си за разглеждане на документа и след утвърждението му да се пристъпи към сключване на съглашението.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР