Изпълнителният директор на Интер Джузепе Марота коментира решението на клуба

...
Изпълнителният директор на Интер Джузепе Марота коментира решението на клуба
Коментари Харесай

Марота: Отнехме лентата на Икарди за доброто на всички

Изпълнителният шеф на Интер Джузепе Марота разяснява решението на клуба да отнеме капитанската лента на Мауро Икарди. Главният човек в ръководството на Интер показа очакванията си, че казусът ще бъде позволен.

INTER - Marotta: " Icardi? Decisione non punitiva, percorso di crescita " https://t.co/pdfC01zpnl pic.twitter.com/EpDATwQAoW
— CM Magazine (@calciomercato_m) 17 февруари 2019 година
“Икарди и Уанда ще бъдат на стадиона. Никога не е имало напрежение сред двете страни. Мотивът за нашето решение бе споделен непосредствено на футболиста. В огромните фамилии би трябвало да се вземат съществени решения. В това решение сериозна роля има и Лучано Спалети. Той е доста добър както на терена, по този начин и в съблекалнята. Никога не сме говорили за изключване на Мауро Икарди от състава. Той е футболист, който е дал доста на Интер и се надяваме, че ще продължи да го прави. Това решение трябваше да бъде взето за положителното на всички. Мръсните чинии се мият вкъщи, само че в ерата на обществените мрежи това е невероятно. Убеден съм, че ще разгадаем случая посред ни”, разяснява Марота.
Серия А 24 кръг, неделя 17 февруари  Интер 0:024 минута  Сампдория
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР