Изпълнителният директор на Интер Джуепе Марота бе част от днешната

...
Изпълнителният директор на Интер Джуепе Марота бе част от днешната
Коментари Харесай

Марота: Спалети не е виновен за състоянието на Интер

Изпълнителният шеф на Интер Джуепе Марота бе част от днешната среща на " Алианц Стейдиъм ", на която бе разисквана концепцията за основаване на втори тимове, в които да се обиграват аварийните футболисти и тези от примаверата на клубовете. Главният човек в Интер разяснява и представянето на тима досега, както и вчерашното отпадане на отбора от Лига Европа.
#Marotta: '#Spalletti non rischia, ci sono difficoltà oggettive che non dipendono dal tecnico'#Inter pic.twitter.com/9whgEZqG7m
— calciomercato.com (@cmdotcom) 15 март 2019 година " Няма вести по отношение на случая с Икарди. Вече знаем всичко по този проблем, само че аз постоянно съм оптимист. Надявам се, че ще надделее положителното възприятие и най-после всички ще бъдат щастливи ", разяснява случая с Икарди изпълнителният шеф на Интер.
Marotta back at the Juventus head quarters. [@capuanogio] pic.twitter.com/lby3ok9hW5
— Forza Juventus (@ForzaJuve2017) 15 март 2019 година " Лучано Спалети няма никаква виновност. Той води тима по най-хубавия метод и с него ще реализираме задачите си. Огорчени сме от вчерашната загуба и не можем да се оправдаваме с доста отсъстващи в състава. Вече мислим за бъдещето, което минава през дербито на Милано. Трябва да покажем горделивост, с цел да реализираме поставените цели. Мачът с Милан обаче не е решителен за постигането им. Целта ни е четвъртото място. Няма да бъде елементарно, само че сме способни да го постигнем', сподели още Марота.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР