Изпълнителният директор на ИАРА Христо Панайотов стана част от проект

...
Изпълнителният директор на ИАРА Христо Панайотов стана част от проект
Коментари Харесай

Изпълнителният директор на ИАРА Христо Панайотов стана част от проект за мониторинг и контрол на околната среда в Черноморския басейн

Изпълнителният шеф на ИАРА Христо Панайотов стана част от план „ Създаване на консолидирана обучителна мрежа за взаимен мониторинг и надзор на околната среда в Черноморския басейн 2 “. Събитието се организира в конферентна зала в хотел „ Бургас “, а Панайотов взе участие след покана от проф. доктор Ирена Марковска, зам.-ректор на Университет „ Проф. доктор Асен Златаров “-Бургас.

Общата цел на плана е да консолидира напъните и да задейства обществата в страните от Черноморския басейн посредством използване на екологичен мониторинг и надзор на околната среда и възстановяване на положението на делтите на реките в района на Черноморския басейн.

Сред дискутирани тематики бяха: „ Екологичен мониторинг – същина, правила и способи на мониторинговата активност “, „ Интерпретация на данните за околната среда “, „ Ролята на реките в цялостното положение на околната среда в Черноморския район “, и „ Речни и морски боклуци “.

Основен преподавател в конференцията беше доцент доктор Даниела Тонева, началник на катедра „ Екология и запазване на околната среда “ към ТУ-Варна.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР