Изпълнителният директор на ИАРА Христо Панайотов проведе среща с представители

...
Изпълнителният директор на ИАРА Христо Панайотов проведе среща с представители
Коментари Харесай

Изпълнителният директор на ИАРА Христо Панайотов проведе среща с рибари от Несебър

Изпълнителният шеф на ИАРА Христо Панайотов организира среща с представители на рибарската общественост в Несебър. Разговорите продължиха повече от час, а локалните риболовци споделиха за проблемите и усложненията, с които се сблъскват всекидневно. Сред дискутираните тематики бяха тези за квотите за улов на калкан и отравянето на бяла мида. Беше обиден и въпросът за категоризация на морската вода.

„ За мен беше значимо персонално да дойда и да беседвам с Вас, тъй като Вие сте хората, които са директно наранени от активността, която реализира ИАРА. Предпочитам да изговоря нещата изпод нагоре, тъй като без препоръките на хората от сектора няма по какъв начин да реализираме стремежи резултат “, обърна се Панайотов към риболовците.

„ Ще ви кажа две неща. От една страна не ме щадете, от друга – не очаквайте незабавно отговорите на всички въпроси. Наясно съм, че огромна част от проблемите са затлачвани във времето. Надявам се един по един да стартираме да ги почистваме. За мен е значимо да получа информация от Вас, да видя къде и с какво мога да бъда потребен. Да ми покажете недостатъци, които сте имали през годините и които се надявам, че ще можем да поправяме. Вие сте значимите хора – хора на труда, хора на морето, борещи се всеки ден с естествените стихии. Вратата ми е постоянно отворена за Вас, никого не съм върнал и няма да върна “, сподели още Панайотов.

Срещата в Несебър беше втора на Христо Панайотов с рибарска общественост. В четвъртък той организира такава и с риболовци в Поморие. През идната седмица предстоят още полемики с риболовци от други региони.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР