Изпълнителният директор на генералния спонсор на Левски - Palms Bet

...
Изпълнителният директор на генералния спонсор на Левски - Palms Bet
Коментари Харесай

Лъчезар Петров: Плътно сме зад ръководството на Левски и подкрепяме всички техни инициативи

Изпълнителният шеф на генералния спонсор на Левски - Palms Bet - Лъчезар Петров, взе отношение по актуални събития в столичния гранд. Ето какво сподели той пред сътрудниците от " Котаспорт ".

" По отношение на селекцията - това са въпроси, които би трябвало да зададете на спортно-техническото управление. От Palms Bet, като общоприет спонсор, продължаваме да сме компактно зад тях и да поддържаме всички техни начинания. Помагаме с каквото можем. Отворени сме за всевъзможен тип полемика. Това са неща, които занапред ще се разискват сред нас и управлението на клуба и да се вземат решения.

След Общото заседание управителните фактори споделиха какво е ситуацията. В момента се водят диалози. Тези неща имат потребност от успокоение, с цел да бъдат решени по верния метод. Вярвам напълно в управлението на Левски, че ще откри най-хубавия метод за решение на този проблем. Естествено, че почитателите на Левски могат да бъдат спокойни дотолкоз, доколкото сега управлението работи интензивно по този въпрос. Това е на дневен ред. Вярвам, че напълно скоро ще има проект за решение на този проблем.

Със сигурност, както всяко едно нещо, да сме общоприет спонсор на Левски има и плюсове, и минуси. Плюсовете обаче сигурно са доста повече. Левски е най-голямата марка, най-обичаният тим в България, тъй че за нас е привилегия да сме част от клуба. Сътрудничеството ни продължава в периодите, които заложихме още преди към този момент над 3 години, а от преди 2 сме и общоприет спонсор. Има си ясни периоди в договорите. До момента и двете страни извършват по прелестен метод отговорностите си. Вярвам, че това е ползотворно съдействие и за двете страни ".
 Ники Костов: Исках да избегна диалога за напрежението в Левски...
Ники Костов: Исках да избегна диалога за напрежението в Левски...

" Нашите почитатели са на двата полюса "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР