Изпълнителният директор на генералния спонсор на Левски Palms Bet -

...
Изпълнителният директор на генералния спонсор на Левски Palms Bet -
Коментари Харесай

Лъчезар Петров: Това, което е направил Мъри за една година, само му показва нивото

Изпълнителният шеф на генералния спонсор на Левски Palms Bet - Лъчезар Петров, даде изявление за dsport. Той разяснява настоящите тематики при " сините " и партньорството сред компанията и клуба.
 Мъри: В БФС да помислят за смяна на разпоредбите
Мъри: В БФС да помислят за смяна на разпоредбите

" Подкрепяме нашата декларация "

" Връщаме се исторически обратно. Palms Bet оказва помощ на Левски година обратно преди да станем общоприет спонсор. След това връзките ни се разраснаха. Смея да настоявам, че стана във значим миг и не знам в случай че не бяхме ние по какъв начин щяха да се развият нещата. Имаше от 4 до 5 месеца, в които трябваше да се оправят отговорности. Постигнахме нежен баланс. Виждаме светлината.

По-спокойно е доколкото има построена конструкция. Със спонсор като палмс бет сигурно нещата са по-спокойни. Шапки долу и за почитателите. Показателно е, че изпълниха стадиона след загубата в " Надежда ".

Хората, които работят административно и Станимир Стоилов вършат чудеса. Мога да потвърдя, че се съблюдава финансова дисциплинираност. Никой не си е разрешил да наруши авансово начертания проект. В прелестни връзки сме. Както всяка работеща машина, имаме диалози. Те са мъжки и градивни. Нормално е да има разнообразни визии само че това бих споделил е плюс, тъй като в множеството случаи взимаме верните решения. От една страна ние като спонсор, от друга хората от управлението, вършим прелестна работа.
 Вътрешните конфликти в Левски, които водят до
Вътрешните конфликти в Левски, които водят до " наследник " напредък

Mечтан " проблем " за Станимир Стоилов

Партньорството е стабилно. Palms Bet преизпълнява изискванията си. Подобрихме всевъзможни индикатори в нашата компания. Нееднократно съм казвал че да имаш опция да работиш с най-големия клуб е чест и е бизнес целесъобразно. Ние сме видели изгодите да сме сътрудници с Левски.

Ние сме тук, подписали сме, няма нищо ужасно. Нямам отговор за какво нещо като не се влага в българското състезание. То си остава най-рейтинговото. PalmsBet и Левски е едно прелестно партньорство, което може да послужи за образец на хора, които желаят да поддържат футбола и българския спорт.

Нашият бранш е постоянен, най-малко за момента няма да въздействат отрицателните събития. Освен на Левски, оказваме помощ на художествената гимнастика и на десетки спортисти и по-малки клубове. Хората от персоналния състав, които не бяха за Левски, към този момент се възпламениха.

Създадохме традиция да купуваме билети за мачовете на Левски на чиновниците. Налага се и спомагателни билети да купуваме от време на време. Имаме петгодишен контракт и ще продължим да си го изпълняваме..

Да поддържаме спортовете е част от нашата политика за обществена отговорност. Помагаме, където можем. Постоянно прибавяме нови сътрудници, ние сме дейна страна. Стартирахме по противоположния ред на пирамидата, взехме най-голямото - взехме Левски.
 Наско Сираков: Нямам визия дали
Наско Сираков: Нямам визия дали " Юнайтед Груп " харесват Мъри

Те организират одит, който е към своя край, разяснява той

Имаме фантазия да се приберем един ден на нашия стадион и да се усещаме, както почитателите на Левски заслужават. Показателно е какъв брой хора вървят в Сектор " А ". Важна е инфраструктурата. Имам носталгия към интервала, когато не бях съкрушен и гледах от Сектор " В ".

Като последовател, това което направи Мъри за една година, единствено му демонстрира равнището. От седем - осем прехвърлянето, единствено един комплициран - Анте Блажевич. Взеха се доста положителни футболисти. Тези, които преди играха нерешително, в този момент играят доста добре.

Пълният стадион, подплатен и със спортните резултати - спечелването на купата, носи двойна наслада. Незаменимо е да видиш тези резултати и като спонсор и като почитател. Към почитателите - да не престават да бъдат на стадиона и да поддържат ", сподели Петров.
 Левски пуска виртуални билети и за контролата против Спортист (Своге)
Левски пуска виртуални билети и за контролата против Спортист (Своге)

Проверката е този вторник от 16:00
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР