Изпълнителният директор на футболния Суворово Гавраил Гавраилов обяви голямата цел

...
Изпълнителният директор на футболния Суворово Гавраил Гавраилов обяви голямата цел
Коментари Харесай

Шеф на футболния Суворово обяви голяма цел!

Изпълнителният шеф на футболния Суворово Гавраил Гавраилов разгласи огромната цел на тима през този сезон.

„ Гоним първото място до дупка. Ако приключим на върха, тогава ще мислим дали ще влизаме във Втора лига. Кой знае, в случай че сме първи, може да притеглим интереса на спонсор или да станем втори тим на мощен клуб “, сподели за Петел Гавраилов.

Както е известно, най-хубавото класиране на Суворово в третия ешелон е трето място. Преди години отборът бе поканен във Втора лига, само че кметът на града Павлин Параскевов отхвърли заради липса на бюджет за професионален футбол.

Разбра се още, че единствено 6 служители на реда ще охраняват дербито от деветия кръг в Трета лига-Североизточна група сред Суворово и Добруджа. Мачът е в неделя от 16 часа в Суворово. Двата тима са с еднакъв брой точки – по 19 (по 6 победи и един равен), само че суворовци са водачи поради по-добра голова разлика.

„ От Районното в Девня са пращали най-вече по шестима служители на реда за по-напечените ни семейства. Не имам вяра в този момент да е по-различно, макар че ще има и аудитория от Добрич. Повече служители на реда е имало единствено преди десетина години, когато приехме елитния Спартак (Пловдив) за купата “, съобщи още Гавраилов.

Той чака цялостен стадион – над 700 фенове, като входът още веднъж ще е свободен. Гавраилов удостовери, че при победа кметът на града ще съблюдава традицията и ще раздаде наградите в съблекалнята, само че внимателно премълча дали ще са повишени.

" Доволни сме, че имаме уравновесен състав, сплав от младост и опит. Както и амбициозни и можещи млади треньори - Мартин Христов и Живко Бояджиев ", приключи Гавраилов.

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР