Изпълнителният директор на Формула 1 – Чейс Кери, разкри, че

...
Изпълнителният директор на Формула 1 – Чейс Кери, разкри, че
Коментари Харесай

Ф1 може да се сдобие с второ състезание в САЩ

Изпълнителният шеф на Формула 1 – Чейс Кери, разкри, че се вършат първи стъпки към включването на второ съревнование на американска земя, което да бъде част от календара на шампионата. Това беше сериозен намек, че Гран При на Маями в действителност може да се случи.

В момента Щатите са показани в „ кралските гонки” посредством Гран При на Съединени американски щати, което се организира в Остин, Тексас. Кери счита, че провеждането на конкуренция в атрактивна дестинация като Маями ще бъде единствено и само плюс за спорта.

„ Ние сме много открити в общественото пространство по отношение на задачите ни да преследваме опциите в САЩ”, разяснява Кери. „ Тук има доста повече почитатели, в сравнение с хората им се коства. Затова се вълнуваме доста.”

„ Говорихме за прибавянето на надпревари в това, което ние назоваваме „ градове-дестинации” като Лас Вегас или Маями. Още от предходната година водим сходни диалози, считам, че бележим добър прогрес.”

„ Ще продължим в тази тенденция. Имаме срещи, планувани за идната седмица. Преди месец имах други такива. Вярваме, че това е значима стъпка и опитваме да напредваме”, добави американецът Кери.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР