Изпълнителният директор на ФК ЦСКА 1948 - Добрин Гьонов заяви,

...
Изпълнителният директор на ФК ЦСКА 1948 - Добрин Гьонов заяви,
Коментари Харесай

Гьонов: Тодор Янчев е млад и амбициозен треньор, който иска да се развива

Изпълнителният шеф на ФК ЦСКА 1948 - Добрин Гьонов съобщи, че много са критериите, които в клуба са следвали, с цел да стигнат до избора на Тодор Янчев за нов старши треньор на тима. Ето какво показа той пред сътрудниците от dsport:

" Доста са критериите, които следвахме, с цел да стигнем до избора на Тодор Янчев. Един човек, който е свързван с историята на ЦСКА. Също по този начин е млад и упорит треньор, който желае да се развива. Има небезизвестна дълготрайна кариера като футболист. Считаме, че би трябвало да даваме късмет на можещи и кадърни младежи.

Риск постоянно има, който и да назначим, има риск. Ние не би трябвало да бягаме от това. Да, работили са със Стойчо Младенов. Сигурно в дадени моменти, в случай че има потребност от съвет, усеща сигурност в това, че може да се допитва до Стойчо Младенов, само че освен до него. В клуба има хора, които имат опит, били са първенци, знаят какво би трябвало да се прави. Тодор Янчев попада в една страхотна среда за своето развиване, а се надявам и за развиването на клуба. "

Естествено, че задачата пред клуба остава класиране за европейските клубни шампионати, само че и освен - преследване на купата и преследване на най-хубаво класиране в шампионата. В момента изоставаме на 8 точки от първото място, само че не е непостижимо да подгоним и тимовете, които са пред нас в класирането ".
 ФК ЦСКА 1948 показа новия си треньор Янчев
ФК ЦСКА 1948 показа новия си треньор Янчев

Подписа контракт през днешния ден
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР