Изпълнителният директор на ФК ЦСКА 1948 Добрин Гьонов отправи закани

...
Изпълнителният директор на ФК ЦСКА 1948 Добрин Гьонов отправи закани
Коментари Харесай

Изпълнителният директор на ФК ЦСКА 1948: Целта ни са групите на Лигата на конференциите

Изпълнителният шеф на ФК ЦСКА 1948 Добрин Гьонов насочи закани към Лудогорец и ФКСБ. Шефът на " алените " приказва за предишното и бъдещето на клуба от Бистрица.

" За седем години минахме през какви ли не трудности - започнахме от най-ниското равнище, всичко това е коствало доста през годините. " А " регионална група не е чак толкоз лесна, когато би трябвало наложително да се завоюва и когато се играе с деца.

Моментът с дузпите против Брацигово е много прочувствен. Създадени сме с концепцията да бъдем почтени, да следваме правила и да бъдем морални. Именно, постоянно сме следвали това.

Има доста образци за това. Първата година в efbet Лига последния кръг играехме с Локомотив (Пловдив). Ако не бяхме победили, оставахме седми и имахме доста по-голям късмет да играем на бараж за Европа, в сравнение с когато победихме и станахме шести. Миналия сезон имаше едни гласове, че против Лудогорец може да има приспособяване. Изиграхме си обаче и двата мача - показахме всичко, което можахме.

Със сигурност черешката на тортата е Лигата на конференциите. Вече сме представител на България в Европа, това е доста значимо. Не приказваме единствено за нашия клуб, а за цяла България. Има време до мача, ще се подготвим.

Очакваме още най-малко трима нови, сигурно ФКСБ е по-опитният тим. Излизаме с ясната концепция, че би трябвало да ги отстраним, а и идващите два противника, с цел да влезем в групите.

В шампионата желаеме да надградим, а купата ще я гоним, с цел да дадем реванш на Лудогорец. Думите на Бекали ли? Ще се запознае с нашия тим ", съобщи Добрин Гьонов пред Българска национална телевизия.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР