Изпълнителният директор на Европол Катрин де Бол пристигна у нас

...
Изпълнителният директор на Европол Катрин де Бол пристигна у нас
Коментари Харесай

Шефът на Европол дойде у нас заради убитата българка в Хага

Изпълнителният шеф на Европол Катрин де Бол дойде у нас изненадващо. Тя пристигна, с цел да изкаже съболезнования на родителите на Елена Генчева. Българката на работа в Европейската организация беше убита в Хага от кандидат-депутата Христо Кацаров. Няколко дни по-късно той се самоуби. Трагедията потресе родния град на Елена – Русе. Именно край Дунава беше поклонението, на което участваха близки, познати на Елена и сътрудниците й от Европол.

„ Тук съм, тъй като съм шеф на Европол и началник на Елена. Тук съм, с цел да изкажа откровените си съболезнования към родителите й, тъй като всеки един в Европол е доста обиден от трагичните условия, при които тя изгуби живота си. Това е повода за визитата ми - да кажа на родителите й, че тя беше необикновен сътрудник, сътрудник и другар. Ние доста я ценяхме. Не трябваше да се случва сходна покруса ”, сподели Катрин де Бол. 
Главният секретар на Министерство на вътрешните работи се срещна с изпълнителен шеф на Европол
Главният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Петър Тодоров беседва с изпълнителния шеф на Европол Катрин де Бол в границите на организира...

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР